Borrellocatie
Door de centrale ligging in Utrecht vlak naast de Jaarbeurs Utrecht heeft u op loopafstand van de Jaarbeurs een unieke borrellocatie voor uw relaties tijdens een beurs. Afhankelijk van de invulling van deze borrel biedt de locatie ruimte tot zeker 60 personen.

Sloeproeiclinic
U heeft vanaf nu de mogelijkheid om met uw personeel of relaties een uniek uitje te hebben, een sloeproeiclinic. Voor zover wij weten is dit een uniek concept in Nederland. Uw gasten krijgen eerst roeiles van een ervaren stuurman. Tot slot kan er een wedstrijd gevaren worden met één of meerder heats, dit afhankelijk van het aantal deelnemers.
U kunt deze dag compleet maken met een heerlijke lunch met broodjes of palaver en avondeten met BBQ of Buffet. Kosten voor een clinic zijn € 16,50 per persoon.

Zeilende verhuur
In de zomermaanden is het mogelijk om de Tjalk zeilend te verhuren, op de Jonge Koop van Utrecht mogen we tot maximaal 35 gasten aan boord hebben.

Vergaderlocatie
Vergaderen op een unieke locatie? De Jonge Koop van Utrecht met zijn karakteristieke uitstraling is hier voor de plek. lekker onder het genot van een lunch en of afsluiten met een gezellige borrel behoren tot de mogelijkheden. 

Sail Amsterdam 2020
Het grootste maritieme evenement van de wereld, een unieke ervaring voor u en uw relaties. Aan boord kunnen we een uitgebreid assortiment op het gebied van catering samenstellen. 

Sail Amsterdam 2020 zal gehouden worden van 19 tot 23 augustus 2020.
Op aanvraag kunnen wij een prijs voor u samenstellen

Voor meer informatie en of een offerte: info@ssf-utrecht.nl